lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye omsorgsboliger i Stjørdal

Det var Byggmester Ivar R. Gresseth AS som vant anbudsprosessen om å få bygge 12 omsorgsleiligheter i Fosslivegen 18 i Stjørdal. Omsorgsboligene  som har en kostnad på 16 millioner kroner ferdigstilles i november. Byggeprosjektet mottar et investeringstilskudd fra Husbanken. Dermed blir leilighetsprisene under markedspris for tilsvarende bolig i sentrum. 

Fosslivegen 18
De 12 nye boligene er plassert i et område som allerede har god tilgang på omsorgstjenester. Nabolaget er Fosslivegen 14 og 16 hvor kommunen har et tilbud med leiligheter for unge med nedsattt funksjonsevne. Dermed flytter de nye beboerne inn i et veletablert miljø. Tjenestetilbudet fra Fosslivegen 16 blir tilgjengelig i de nye leilighetene, fordi det ikke blir noe eget fellesareal i Fosslivegen 18.

Borettslagmodell
Omsorgsboligene kan kjøpes av unge med nedsatt funksjonsevne. Dette er Stjørdal kommune sitt første byggeprosjekt som etableres i et eget borettslag i sentrum. Borettslagmodellen åpner for at man kan vedtektsfeste hvem som kan kjøpe en andel. Borettslaget oppnår også gunstige lånebetingelser gjennom Kommunalbanken. Andelseierne kan selv søke om kommunalt startlån gjennom Stjørdal kommune.

Hver leilighet  med 1 soverom er på 49,5 kvadratmeter med tilhørende carporter og uteboder. Alle 12 leilighetene har universell utforming, og det er heis i bygget samt vannbåren varme med gulvvarme og balansert ventilasjon. Bygget på to etasjer har terrasse i tilknytning til leilighetene i 2.etasje, og platting for beboere i 1.etasje.

Vi gratulerer Stjørdal kommune med nye omsorgsboliger og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies