fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Røros Bad & Velvære åpner 1. juni



T
otalentreprenør Johan Kjellmark AS hadde byggestart på det nye badeanlegget ved Hotel Røros i mars 2014. 1. juni 2016 åpner Røros Bad & Velvære. På folkemunne kalt ”Fjellvære”.


Badet på 700 kvadratmeter er 27 meter langt. Foruten hovedbassenget er det også flere mindre basseng, boblebad og ikke minst utendørsbasseng og jacuzzi. Anlegget består også av flere ulike badestuer og behandlingsrom for de som ønsker massasje eller pedikyr. Ved en egen del av hovedbassenget kan de yngste kose seg med en dryppende gruvegang og klatrevegg. Taket er utsmykket med fantastiske fisk i keramikk, av kunstneren Per Lysgård.

Badet er bygd i rene naturmaterialer som sten, glass og betong. Å bygge et badeanlegg kan by på store utfordringer – spesielt teknisk da klor er aggressivt og kan tære om man ikke benytter seg av de riktige produkter og systemløsninger. 

Det nye badeanlegget åpner bare måneder etter at et 300 kvadratmeter stort lekeland ble tatt i bruk.. Her kan man klatre, hoppe, krype, leke og kjøre sklie. Her finnes også ballbinge og leker for de aller minste, samt apparater tilrettelagt for barn opp til 13-års alderen.

Røros Turisthotell sto ferdig til påsken i 1951. 35 år senere ble hotellet omdøpt til Hotel Røros. Etter å ha vært tilknyttet ulike kjeder de siste tiårene, markerte Røros Hotel seg som et selvstendig hotell fra 1.januar 2009. Hotellet er utviklet med respekt og kjærlighet til Røros sin tradisjon og historie. Røros er omskapt fra gruveby til en internasjonal reiselivsdestinasjon med blant annet Hotel Røros sin aktive deltagelse.

Vi gratulerer Hotel Røros med nytt badeanlegg og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese med om de involverte aktørene:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies