lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt kulturhus i Norddal



I
 juni i fjor startet totalentreprenør Lønnheim Entreprenør AS byggingen av det nye kulturhuset i Valldal i Norddal kommune. Byggetiden er beregnet til ca 1 år.


Bygget for idrett og kultur ved Valldal skule har et grunnareal på ca 800 kvadratmeter i eksisterende bygg og ca 1700 kvadratmeter i nytt bygg. Hallen og garderobene er i det nye bygget. Det nye stålbygget ble satt opp ferdig isolert og lakkert på begge sider og var tett før jul i fjor. Parkeringsplassene er på baksiden av nybygget.

Deler av det eksisterende bygget ble revet og miljøsanert. Dette vil fremstå som helt nytt ved ferdigstillelse. Foruten taktekking og ny isolering er det foretatt utsaging og nye åpninger til vindu samt støpe igjen nordenden av bygget.

Mellombygget vil i første etasje inneholde garderober. Den andre etasjen vil det bli møterom og tekniske rom.
Hele prosjektet inneholder renovering av alle 3. etasjene i gamlebygget, samt deler av kjelleren, et nytt mellombygg på to etasjer samt selve hallen for idrett og kultur med nytt garderobeanlegg. Alle tre byggene i prosjektet har universell utforming og tilpasset rullestolbrukere.

Vi er stolte bidragsytere til det nye idrett- og kulturhuset i Valldal!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:

























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies