søndag, mai 31, 2020

Prosjekt

MinimizeNy Miljøstasjon i FrænaR
enovasjonsselskapet RIR har brukt sju millioner kroner på den nye miljøstasjonen på Myrbostad i Fræna kommune. Den gamle stasjonen var rett og slett for liten, i tillegg til at den ikke var av de mest moderne i sitt slag.


Den gamle miljøstasjonen fungerte slik at det som skulle kastes ble løftet opp i containere. Den nye er langt mer praktisk – her kjører man opp på en rampe og kaster det som skal kastes ned i containerne.
Fræna er det nest største kommunen i RIR sitt område, og den nye stasjonen er nå den største miljøstasjonen i område etter hovedstasjonen i Årødalen.

Det vil også komme et servicebygg på industritomta. Total prislapp på sju millioner kroner inkluderer også tomten i tillegg til bygg, rampe og installasjoner samt ny veg til området.

Myrbostad Bygg & Anlegg har stått for grunnarbeidet, utvendig rørlegging samt kumsettingen. C3C Norge har hatt totalentreprisen for selve containerstasjonen. Oppsetting og utførelse av selve miljørampen er det Nesset Bygg som har utført. Elektroinstallasjonene har det iElektro som har hatt ansvaret for.

Vi gratulerer RIR med ny miljøstasjon og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:
 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no