fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Nybygg ved Haram VGS



T
ilbygget (til høyre på bildet) på 800 kvadratmeter ved Haram vidaregåande skule i Brattvåg tas i bruk til skolestart. Totalentreprenør Christie & Opsahl hadde byggestart i fjor høst.

Det har vært kort byggetid på bygget over to etasjer, som inneholder undervisningsrom og tekniske rom. Eksisterende bygningsmasse skal rehabiliteres. Dette arbeidet starter på høsten og skal ferdigstilles til skolestart høsten 2016. Ombyggingen innbefatter blant annet fasaderehabilitering, og et mindre tilbygg ved siden av over hovedinngangen.

Haram vidaregåande skule er en kombinert skole som ligg fritt og fint til i åsen bak kommunesenteret i Brattvåg. Nærmeste nabo er ungdomsskolen og idrettsanlegget til Brattvåg IL. Inntaksområdet til skolen er hovedsakelig kommunene Haram, Sandøy og Midsund.

Skolen har i dag ca 310 elever, inkludert en utvekslingsklasse i Edingburgh i Skottland. Skolen har ca 60 ansatte hvorav 40 lærere, som er fordelt på et bredt spekter av fagområder og utdanningsprogram innen yrkesfag og studiespesialisering.

Haram vidaregåande skule har i dag utdanningsprogram innen elektrofag, helse- og sosialfag, teknisk og industriell produksjon, studiespesialisering, tekniske og allmenne fag samt påbygging for generell studiekompetanse.

Vi gratulerer Haram VGS med tilbygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies