torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Sagatunfeltet i Skodje

Det er Norgeshus Leitegarden AS som er utbygger av firemannsboliger, eneboliger og tomannsboliger på det nye boligfeltet Sagatun på Stette – noen minutter unna Digernes næringspark. Stette er den delen av Skodje som har hatt største vekst de siste 10 årene, både i forhold til innbyggere og arbeidsplasser.

Det foreløpig siste delprosjektet som ferdigstiles er fire eneboliger med carport. Tidligere har to firemannboliger blitt ferdigstilt. Det er også planlagt tre tomannsboliger som har byggestart i høst.

En ledig

De to første av de fire eneboligene er overlevert. De to siste ferdigstilles i henholdsvis mai og juni. Den ene av disse er i skrivende stund ikke solgt. Eneboligene har BRA på 170 kvadratmeter og har en pris på kr. 3.680.000.

Eneboligene har en svært god standard og er svært praktisk og effektivt. Stue og kjøkken i første etasje danner et stort allrom som deles inn i to soner av den sentralt plasserte trappa. Stuen er romslig med plass til flere sittegrupper. Kjøkkenet har rom for et stort spisestuebord, og god plass for utvidelse av kjøkkeninnredningen i form av kjøkkenøy eller skap på vegg om det er behov for det.

Husbankfinansiering

Innvendig sørger de store vindusflatene for meget gode sol- og utsiktsforhold. Første etasje bader i lys fra de store vinduene i begge gavlveggene.

Fra stua i første etasje er det utgang til en terrasse på mark. I andre etasje er det en ekstra stue, tre soverom og et baderom som ligger praktisk til i forhold til alle soverommene. Fra stua i andre etasje er det utgang til en terrasse på i overkant av 36 kvadratmeter.

Om ønskelig kan den ledige boligen leveres med Husbankfinansiering tilpasset Husbankens krav til utforming og energibruk/varmetap. 

Sagatunfeltet ligger på Stette vest i Skodje. Alle boligene på feltet har flott og fri utsikt over Ellingsøyfjorden. Stette har egen skole og en ny barnehage, i tillegg til sportsklubb og eget korps. Avstanden med bil fra Moa er på ca 15 minutter. Til Ålesund sentrum (via Ellingsøy) tar det ca 20 minutter. Den sterkt voksende Digernes næringspark ligger kun 3 minutter unna med bil.

Vi gratulerer utbygger og de nye boligeierne med ny bolig og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om bedriftene som er involvert i prosjektene på Sagatunfeltet.



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies