fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Utvidet garasjeanlegg ved Hotel Alexandra i Loen


oktober i fjor startet totalentreprenør HS Bygg byggingen av et nytt tilbygg til eksisterende garasjehus ved Hotel Alexandra i Loen. Prosjektet som står ferdig i april vil gi totalt 135 parkeringsplasser ved hotellet. Av de er 90 under tak. Det nye parkeringsdekket er i tredje etasje av garasjehuset.

Dette er første del av et større prosjekt der hotellet i løpet av de nærmeste to og et halvt årene vil investere 85 millioner kroner i utbygging og ombygging av Hotel Alexandra.

Når garasjeanlegget er ferdig til påske er planen, i løpet av året, å starte på det 2000 kvadratmeter store tilbygget som skal romme både utvidelse av bad/spa, tekniske rom, kjøle- og fryserom samt kantine til de ansatte. Med dette bygget frigjør hotellet verdifullt areal i eksisterende hotell. Det er også planlagt noe ombygging slik at hotellet får ny møteavdeling med flere møterom samt flere gjesterom.

Ombyggingen gjør sitt til at hotellet får økt hotellkapasitet til 206 rom, etter den planlagte utvidelsen med seks nye hotellrom.

Vi gratulerer Hotel Alexandra med nytt garasjeanlegg og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies