fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye tremannsboliger i sentrum av Nordfjordeid


Det er Dvergsdal & Sunde Bygg som er utbygger av de tre 3-mannsleilighetene i Alleèn sentralt i sentrum av Eid. Her er det kort avstand til alle fasiliteter i kommunesenteret.

Alle de tre leilighetene med et bruksareal på 135 kvadratmeter over to etasjer er solgt. Det er en carport i tilknytning til inngangspartiet. Balkongen som vender mot vest er på ca 18 kvadratmeter. De nye boligene ligg i en blindvei, og er dermed skjerma for gjennomgangstrafikk. Det er gangveg i nær tilknytning til boligene.

Bygget er en klassisk 3-mannsbolig som passer godt med byggestilen i området. Hver leilighet har tre soverom. I vindfanget og hallen er det lagt flis med varmekabel i gulvet. Videre byr hovedetasjen på et stort soverom med dør ut i hagen bak huset. Badet er i lyse farger og det er et mindre soverom mot vest. Når man kommer opp trappen møtes man også av en stor stue/kjøkkenløsning på nærmere 50 kvadratmeter.

Boligene ligg i et etablert boligmiljø. De har en lett tilkomst og ligg solrikt til i et åpent landskap, som gir fin utsikt. Det er kort avstand til det meste, også til den vakre naturen – som ligg som ei ramme rundt aktivitetene og attraksjonene i området. Stikkord er fjord, fjell, daler, eller og vann i en herlig blanding.

Vi gratulerer de nye boligeierne med nye og praktiske leiligheter.

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies