onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt leilighetsbygg i Skodje sentrum


Korsveggarden Terrasse er et nytt leilighetsbygg med 11 attraktive selveierleiligheter med fantastisk utsikt og perfekt plassering i Skodje sentrum. I skrivende stund er det tre ledige leiligheter som ikke er solgt.

Bygget som ferdigstilles i mars ligger på en utsøkt tomt med svært gode sol- og utsiktsforhold, samtidig som det er sentralt med gangavstand til alle sentrumsfasiliteter som butikker, barnehage, barne- og ungdomsskole, kulturhus og bank.

Mange nyetableringer

Skodje har de siste åra hatt mange nyetableringer med bygging av nye boliger og stor tilflytning. Tiltakshaver Møre Hus bygget våren 2013 et tilsvarende leilighetsbygg i Skodje sentrum, Sentrumsgarden. Bakgrunnen for de mange nyetableringene har nok sin årsak i at Skodje ligger i kort avstand fra Ålesund, samt at landskapet er landlig med flott natur. 

Panoramautsikt

Alle leilighetene i leilighetsbygget er sørvendt med gode terrasser med panoramautsikt mot fjord og fjell. Eiendommen har et lukket parkeringsanlegg i underetasjen der hver leilighet har egen parkeringsplass og sportsbod. De tre ledige leilighetene er fra 112-130 kvadratmeter. Alle med tre soverom.

Vi gratulerer tiltakshaver med det nye leilighetsbygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:

























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies