torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Vietun ferdig utbygd

Tiltakshaver Gravdal Bustadprosjekt ferdigstiller om kort tid den siste av syv leilighetsblokker på Vietun i Førde.

Hele prosjektet der Gravdal Bygg AS har hatt totalentreprisen hadde byggestart i 2007.  Blokk A7 er den siste blokka på Vie med totalt 15 leiligheter fra 69-85 kvadratmeter inkl. sportsbod. Her er det i skrivende stund tre leiligheter som ikke er solgt. Når de siste 15 leilighetene står ferdig har Gravdal Bygg AS bygd 85 leiligheter fordelt på syv leilighetsblokker på Vie.

Leilighetene i Blokk A7 har helt nye planløsninger som ingen av de andre blokkene på feltet har. Disse leilighetene er levert med balansert ventilasjon med høy gjenvinning, ekstra isolerte vegger og tak, samt gode vindu. Sammen med mulighet for gasspeis gir dette et godt inne klima og et lavt energiforbruk.


Det er en fast garasjeplass til hver leilighet i garasjekjelleren med tilkomst til leilighetene via trapperom eller heis. Alle leilighetene har eikeparkett på gulvene, med unntak av bad/vaskerom som er flislagt. Hver leilighet har tre soverom. 

Feltet ligg solrikt til ca tre kilometer fra Førde sentrum. Det er bare 900 meter til Førde Sentralsjukehus som er den største arbeidsplassen i Sogn og Fjordane. Avstanden er også kort til Brulandsvellene, handelstyngdepunktet i Førde. Gode skoler og barnehager i nærområdet har sammen med etter hvert godt utbygd offentlig infrastruktur gjort området meget populært.

Vi gratulerer tiltakshaver og de nye boligeierne med leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:

























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies