fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nyoppførte tomannsboliger med fantastisk utsikt på Bergsøya



D
et er Hoem Bygg AS som har oppført to tomannsboliger på Bergsøya i Gjemnes kommune. Eiendommene har en fantastisk beliggenhet på Nordvestsiden av Bergsøya, ikke langt fra rundkjøringen på Kråkneset like ved brua over Gjemnessundet.

Dette er et nytt boligfelt hvor det er skilt ut flere tomter til boligformål. Det er også etablert barnehage i området. Fra boligene er det nydelig nordvestvendt utsikt mot Averøya og Frei.

En av de fire leilighetene, som ferdigstilles i oktober, er solgt. De 133 kvadratmeter store leilighetene er innredet smakfullt og moderne med hjelp fra interiørdesigner.

I 1.etasje er det 1-stavs eikeparkett på alle tre soverommene, malte vegger og plater i himling. Entré er flislagt og har varmekabler i gulvet samt vegghengt wc, dusj og servantskap.

2.etasje har veldig god takhøyde i stuen, og vinduer fra gulv til tak mot vest som virkelig utnytter den flotte utsikten. Her er det også flott 1-stavs eikeparkett på gulvene. Kjøkkenet har flerfargede høyglans skap, integrerte hvitevarer, oppvaskmaskin, induksjon koketopp, komfyr og kjøl-/frys. 

Badet i 2.etasje har også flislagte gulv og vegger samt vegghengt wc, dusj og servantskap.  Det blir også levert et ekstra høyskap til badet i 1.etasje, som monteres etter kjøpers ønske.

Fra stuen er det utgang til en stor og solrik veranda med flott utsikt. Både verandaen og carport har downlights.

Vi gratulerer med nybyggene på Bergsøya og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies