fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye 2-mannsboliger på Terøya i Haram


Lampholmen AS bygger totalt åtte selveierleiligheter fordelt på fire 2-mannsboliger på idylliske Terøya. Dette er fjerde byggetrinn på Terøy, etter at tre av fem byggetrinn er fullført, i en større utbygging på totalt 17 boliger.

De nye 2-mannsboligene er godkjent fra Husbanken, med meget gunstige finansieringsmuligheter. Det er fremdeles ledige boliger i prosjektet.

Boligene har to soverom og leveres nøkkelferdige, med alt av sanitær-, og elektriske installasjoner, flislagt bad og ferdigmalte plater på veggene. Utvendig leveres boligene med ett grunnet strøk. Boligene leveres med to oppstillingsplasser for bil, med mulighet for fremtidig carport. Boligene har fasiliteter som balansert ventilasjonsanlegg og bredbåndstilknytning, og har livsløpsstandard.

HTH Kjøkkenforum Ålesund leverer kjøkken til boligene, og sanitæranlegg leveres og monteres av Rør 24. Møre Entreprenør står for betongarbeidet.Takstol og bjelkelag leveres av Jatak Fræna. 
Normand Bygg står for tømrerarbeidet, Relacom utfører elektrikerarbeidet, Maxbo er leverandør av byggevarer, og Fliskompaniet er flisleverandør.

Terøy har fantastiske fritidsmuligheter der det ligger idyllisk og solrikt blant stupbratte fjellsider i Haram kommune.
Pris på  boligene er 1 750 000,-  og har et bruksareal på 77m2

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:
 















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies