lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Praktiske og moderne leiligheter på Hermansverk i Leikanger

I et sentrumsnær og rolig område i Riverdalen på Hermansverk ferdigstilles nå de tre siste av totalt ni leiligheter.  Det er Blink Hus Hundere som har oppført flerbolighuset over tre etasjer.

Seks av leilighetene ble ferdigstilt i fjor, opplyser prosjektleder Jan Skeistrand hos tiltakshaver. Bygget i betong, stål og tre er over tre etasjer. Materialvalget har gjennomgående høy kvalitet. Utvendig er det valgt tilnærma vedlikeholdsfrie materialer som sementbaserte fasadeplater og balkongdekke med komposittmaterialer. Vinduene er aluminiumskledd.

Det er også installert vassbåren varme med sonestyring i gulvene, noe som gir et svært lavt energiforbruk. Hver leilighet har sin egen carport samt sportsbod. Alle leilighetene har balkong/terrasse med utgang fra stuen.  

Uteområdet består av felles uteareal med asfaltert dekke, planert og plantet gressplen, felles terrasse med møbler, poststativ og bosskur. Det er flat og lett tilkomst mellom hovedvegen og fram til bygget. Avstanden til sentrum er ca 100 meter, der man finner de fleste fasilitetene på Hermansverk.

De tre ledige leilighetene er fra 84-104 kvadratmeter og er priset fra kr. 2.750.000 til 3.150.000. En av de ledige leilighetene har tre soverom. De to andre har to soverom. Alle tre leilighetene har en åpen løsning for stue og kjøkken, samt et romslig bad.

Vi gratulerer tiltakshaver med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies