torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Bygger stort i Valldal



V
alldal Bygg står bak det største byggeprosjektet på indre Sunnmøre der det første byggetrinnet nå snart er ferdig. GrandeGarden får 37 leiligheter når alle fire byggene  står ferdig.


GrandeGarden er et høgstandard leilighetsprosjekt, unikt plassert i Valldal sentrum. Leilighetene bygges der Valldal Trevare hadde sin fabrikk på Murigrandane, like ved elva Valldøla.

Sentralt plassert
Eiendommen ligger sentralt plassert i Muriparken, som er et aktivt utviklingsområde innen helse og velvære, bygget rundt fasilitetene i Muritunet og Storfjord Helsesenter. Leilighetene på 68, 84 og 96 kvadratmeter passer godt til førstegangsetablerere, godt voksne og andre som ønsker bolig i umiddelbar nærhet til alle fasiliteter Valldal sentrum kan by på. Prisene er fra kr. 2.300.000 – 3.500.000.

Fire bygg
Valldal Bygg har prosjektert hele 37 leiligheter på GrandeGarden. De to byggene nærmest vegen er på tre etasjer, de to bak på fire etasjer. De som ferdigstilles etter fellesferien er ni leiligheter, med mulighet til rask utbygging av ytterligere åtte – til sammen 17. Framtidig etterspørsel vil bestemme når neste byggetrinn blir oppstartet. Bygget nærmest elva blir ferdig først.

Prisgunstig
GrandeGarden varmes opp av energi fra Valldal Fjernvarme – en alternativ energiform som er både miljøvennlig og prisgunstig. I tillegg er leilighetene bygget som energieffektive enheter med en utforming som sikrer universell utforming, en god tilrettelegging for beboerne med nedsatt funksjonsevne. Det er også heis til alle leilighetene i 2. og 3. etasje. I 1.etasje (på bakkeplan) er det innendørs parkeringsanlegg for biler til alle leilighetene, også med mulighet for å kjøpe ekstra parkeringsplass for den som måtte ha behov for det. I denne etasjen er det også boder til alle leilighetene, samt fellesboder og tekniske rom som samler byggenes nødvendige tekniske infrastruktur.

Alle leilighetene i 2. og 3.etasje har balkong. Alle balkongdekker er levert som betong med oppforet terrassegolv i impregnert treverk. Undersiden/balkongtak er av betong. Rekkverket på balkongene er utført i herdet glass og rustfritt stål.

Vi gratulerer tiltakshaver med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies