torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Kvartal 1 - i hjertet av Åndalsnes




Kvartal 1 er nå endelig blitt en realitet. Helt siden 1976 har det vært vurdert ulike muligheter på tomta sentralt på Åndalsnes. Nå står resultatet der. Utbygger Planor Bolig AS startet byggingen etter påske 2013, og byggingen har tatt i overkant av et år. Ferdige leilighetsmoduler fra Estland har gjort at byggingen av Kvartal 1 har blitt ferdig så raskt.

Nybygget, Kvartal 1, ligger fint plassert midt i Åndalsnes sentrum, mellom sentrumsgatene Havnegata, Strandgata og Vollan. Kvartal 1 består av 27 leiligheter fordelt på fire etasjer, pluss fellesrom i andre og fjerde etasje. I første etasje, på gateplan, skal Coop Extra etter planen flytte inn og åpne 10. juli. Butikken får et areal på 1100 kvadratmeter.

Fasiliteter
Leilighetene som er til salgs i tredje - femte etasje er fra 80 til 122 kvadratmeter BRA. Det er trapperom og heis direkte fra parkeringsanlegg til svalganger. Alle leilighetene har veranda eller takterrasse. I fjerde etasje er det felles takterrasse. Det er kun ni ledige leiligheter, derav er to reservert.

Prisene er fra 2 910 000,- til 4 799 000,-

Hele andre etasje er avsatt til omsorgsboliger for eldre, med tilhørende aktivitetsrom og personalrom. Det er Rauma kommune som har kjøpt de ni leilighetene i andre etasje. Disse skal brukes til personer med behov for omsorgstjenester, og skal være et supplement til kommunens øvrige omsorgstilbud.

Leilighetene ferdigstilles i juni
I underetasjen er det parkeringskjeller med plass til 70 biler, noe som de omkringliggende boliggårdene får nyte godt av ved at de kan kjøpe parkeringsplass i kjelleren i Kvartal 1 . Parkeringsplass i kjeller kjøpes som tillegg til leilighet. Prisen er 

kr 200 000 for beboere i Kvartal 1. Leilighetene ble ferdigstilt 20. juni, og de 16 første ble da overlevert. Flere har alt flyttet inn. 

Vi gratulerer med nybygget og takker for oppdraget!


Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


 























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies