torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Ombygging av Leikvang barnehage


Sommeren i fjor hadde totalentreprenør Dragebygg AS byggestart på tilbygget og ombyggingen av Leikvang barnehage på Stadlandet i Selje kommune.

Ved ferdigstillelse til påske er den samlede grunnflaten på 280 kvadratmeter. I tillegg kommer en delvis utbygd kjeller på 115 kvadratmeter. Det eksisterende bygget er delvis ombygd og oppgradert med universell utforming.

Tilbygget huser primært en ny personalavdeling samt en ny avdeling. Barnehagen er nå dimensjonert for 40 plasser. Det svarer til 20 barn over 3 år og 10 barn under 3 år. Tidligere var det kun en avdeling ved Leikvang barnehage. Når nybygget tas i bruk i mai vil det være to avdelinger. 

Isovent AS har prosjektert, levert og montert ventilasjonsanlegget. Eid Elektro AS har prosjektert,levert og montert det elektrotekniske anlegget. VVS, vannbåren gulvvarme m/varmepumpe og radiatorer er levert og montert av Stadlandet VVS . Grunn- og utomhusarbeidet er utført av Honningsvåg Maskin AS.

Leikvang barnehage er en del av Stadlandet oppvekstsenter. Barnehagen ble innvidd i 1991, og ligger mellom småbåthamna og Stadlandet skule. Leikvang er en av fire barnehager i Selje kommune.

Vi gratulerer Selje kommunen med oppgraderingen av barnehagen og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies