fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Fire sentrumsnære leiligheter i Strandgata, Hareid

 


Leilighetene som har en prislapp på kr. 2.125.000-2.200.000 ligger i Strandgata på Ytre Hareid har store og romslige verandaer med storslått utsikt over Sunnmørsalpene, Storfjorden og Breisundet. Bygget over tre etasjer har moderne fasader og store vindusflater for å få mest mulig ut av utsikta.

Innholdsrike planløsninger
Leilighetene ligger i et etablert boligfelt med variert bosetning og godt sammensatt nærmiljø, med kort avstand til butikker og samferdselstilbud i sentrum. Bosetningen i området omfatter både eneboliger og moderne leilighetskompleks som Øyhol Brygge og Megata Terrasse.

Det er lagt vekt på funksjonelle og innholdsrike planløsninger, og de store glassflatene og åpne rom gir leilighetene et lyst og varmt preg. Det er direkte inngang fra carport til leilighetene. Alle leilighetene har to soverom i tillegg til en stor bodplass. Med vedovn og mulighet for vinterhage er dette også et perfekt alternativ for den som vil ha det enkelt, varmt og komfortabelt i vinterhalvåret.

Allsidig
Hareid er sentrum i en stor arbeidsmarkedsregion, med mulighet for handel og næringsutvikling. Kommunen er også rik på historie, kultur og natur og har en sterk og allsidig industri med store aktører innen maritim næring, oljeservice, elektronikk og møbelproduksjon samt tre- og byggebransje.

Kommunen er også et viktig trafikknutepunkt med hurtigbåt til Ålesund samt til flyplassen på Vigra og ferge fra Hareid til Sulesund. Det er forbindelse til Ørsta/Volda gjennom Eiksundsambandet.

I Hareid har man også et vidt spekter av fritids- og kulturtilbud, herunder en sterk fotball- og turngruppe samt rideklubb. De rike sang- og musikktradisjonene blir dyrket og ført videre med fem korps og 12 kor.

Vi gratulerer tiltakshaver med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:






















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies