lørdag, april 27, 2024

Prosjekt

Minimize



Selje Panorama

Høsten 2013 startet totalentreprtenør Drage Bygg AS byggingen av de to byggene som utgjør Selje Panorama – i sentrum av Selje med Seljesanden som nærmeste nabo. 

Prosjektet består av to bygg hver med fem leiligheter. Tiltakshaver er Kirkevegen Eigendom AS, som overleverer de første innflyttningsklare leilighetene til påske. 

Det er gangavstand fra de nye leilighetene til alle service funksjoner som butikk, bank, Bergensbåten, buss, barnehage, legesenter, skole, idrettsanlegg og golfbane. Tur mulighetene er mange og alt ligger kun et steinkast unna.

Selje Panorama består av leiligheter over tre etasjer med et bruksareal på 60, 71 og 86 kvadratmeter fra kroner 1.542.000 – 2.680.000. Antall soverom er fra 1-3. Det er fremdeles ledige leiligheter i alle tre areal størrelser.

Hver leilighet har egen carport med utebod. Tomten blir ferdig planert og tilsådd til våren og gang/tilkomstveger av beleggningstein. Området rundt Selje Panorama består av eneboliger, hotell, naustbebyggelse, friområder og sjø.

Dette er boliger som passer for alle personer i alle aldre, alle leilighetene er tilrettelagt for rullestolbrukere da det monteres heis i bygget. Etter påske vil det bli arrangert åpent hus hvor alle er velkommen til en omvisning.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies