fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Prestemarka barnehage, Skodje

 

 

Det var i mai 2013 at totalentreprenør HIBygg AS startet byggingen av nye Prestemarka barnehage i Skodje, etter at Busengdal Transport AS hadde gjort seg ferdig med grunnarbeidet.

Den nye barnehagen på ca 1000 kvadratmeter, som ferdigstilles i løpet av april, ligger i sentrum av kommunesenteret og har kostet ca 28 millioner kroner. Arkitekt og ansvarlig søker for Prestemarka barnehage har vært ART arkitekter og ingeniører AS.

Den nye barnehagen vil få to avdelinger. En for små barn (0-2 år) og en for store barn (3-6 år). Totalt vil det bli seks baser, fordelt på fire baser for store barn og to for de små. I gruppen for store barn er barnehagen dimensjonert til 72 barnehageplasser, og for den yngste gruppen er det plass til 22 barn. I Tillegg blir det romslig personalavdeling med egne kontorer til styrer og to avdelingsledere, samt et personalkontor med kontorplasser til de øvrige ansatte.

Det er Xpro AS som har hatt prosjektledelsen for Skodje kommune under byggeprosessen. Betongarbeidet er utført av Møre Entreprenør AS. Langvas AS har hatt ansvaret for taktekking og blikkenslagerarbeidet. Trelast og byggevarer er levert av Byggeriet Digernes AS, mens HTH Kjøkkenforum Ålesund AS har levert alt av inventar. Flis-, gulvbelegg- og malingsarbeidet er utført av Martin Uggedal AS. Acel AS er leverandør av sterk- og svakstrøm.

Skodje kommune vil i løpet av året ha fire kommunale barnehager samt en privat barnehage (Plassebakken barnehage). Foruten Prestemarka barnehage, Skodje barnehage og Valle barnehage ferdigstilles det også en fjerde barnehage i kommunen. Det er Stette barnehage som ligger like ved Stette skole. Denne barnehagen ferdigstilles i mars.

Vi gratulerer Skodje kommune med ny barnehage på Prestemarka og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies