lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Bergetippen Barnehage



Bergetippen barnehage, Aukra

I februar 2013 hadde hovedentreprenør Christie & Opsahl AS byggestart på den nye bygget til Bergetippen barnehage på Julsundet i Aukra kommune, som bygges sammen med eksisterende bygningsmasse.

Bygget over to etasjer på ca 1000 kvadratmeter er dimensjonert for 70-80 barn fordelt på fem avdelinger. I tillegg til avdelinger og fellesrom huser også nybygget en kantine og personalrom. Prisen for nybygget og renoveringen av eksisterende bygg er ca 30 millioner kroner.


I byggeperioden har to avdelinger hatt tilhold i det eksisterende bygget, mens to andre avdelinger har holdt til i Hollingbygg, som ligger ved nedkjørselen til fergeleie på fastlandssiden av kommunen.

Fra høsten av blir en femte avdeling tatt i bruk ved Bergetippen. Sannsynligvis for barn i alderen 1-3 år. Denne avdelingen har ennå ikke fått noe navn. I dag eksisterer det en småbarnsavdeling for barn fra 0-3 år (Maurtua). Furukongla er en annen avdeling for barn mellom 2-4 år. I tillegg er det to avdelinger for barn fra 3-5 år, som har navnet Trollberget og Nisseberget.

Vi gratulerer Aukra kommune med ny barnehage og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies