onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Sjøholt Næringsbygg



Sjøholt Næringsbygg

Sjøholt Næringsbygg står klart til innflytting i januar 2014. Nybygget rommer nye Ørskog Rådhus, åtte toppleiligheter og ca 800 kvadratmeter kontorlokaler til utleie.

Bygget er skreddersydd for små firmaer, lokale avdelingskontor og enkeltmannsforetak. Bygget vil huse et fellesskap med kompetente folk fra flere bransjer, kantine, moderne lokaler, gode møterom, høyhastighets fibernett og fellestjenester.

Bygget er utviklet av Kosbergs Arkitektkontor og Christie & Opsahl, som også har hovedentreprisen på prosjektet. Eierne av bygget er Sjøholt Næringsbygg AS med aksjonærene Økonomiservice AS, Ørskog Sparebank og Rafi Holding AS.

De åtte toppleilighetene har et areal på 82 – 102 kvadratmeter og er priset fra kroner 2.300.000 til 3.360.000. Hver leilighet har sørvestvendt terrasse med mye sol og utsikt mot Storfjorden. Hver av de åtte leilighetene har sin egen parkeringsplass.

Fra det nye bygget til Sjøholt Næringsbygg AS er det kort vei til det meste. I sentrum finner man alle serviceinstitusjoner samt dagligvarebutikker. I det daglige bruker man en halvtime til Ålesund og en time til Molde. Natur og turmulighetene er rundt deg på alle kanter. Til skisenteret på Ørskogfjellet kjører man på 5 minutter.

Vi gratulerer tiltakshaver med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:






















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies