torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



DIFI Leikanger



DIFI Leikanger

neste måned blir utvidelsen av DIFI Leikanger ferdigstilt. Det eksisterende bygget er forlenget og ombygd med ca 1000 kvadratmeter. Det nye bygget er en forlenging av Statens hus på Skrivargarden. Det er Veidekke sitt avdelingskontor i Kaupanger som har totalentreprisen på prosjektet.


DIFI (Direktoratet for forvaltning og IKT) har siden starten drevet to kontorer. Et hovedkontor i Oslo med i overkant av 160 ansatte og et avdelingskontor i Leikanger.

Leikanger-kontoret har opplevd kraftig vekst de siste årene, men etter utvidelsen vil direktoratet disponere 110 kontorenheter i Leikanger. Kontoret ble etablert for fire år siden med 20 ansatte ved oppstarten, til nå rundt 90 personer har skapt utfordringer rent arealmessig. DIFI har nå blitt lokalsamfunnets største arbeidsplass.

Direktoratets oppgave er å arbeide med fornying av offentlig sektor, og IKT-satsingen (Informasjons- og kommunikasjonsteknologi) til direktoratet skal samordnes fra Leikanger. I årets statsbudsjett ble satsingen på universell utforming av IKT bestemt lagt til DIFI i Leikanger. Det betydde 15 nye arbeidsplasser.

Vi gratulerer DIFI Leikanger med ombyggingen og utvidelsen og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:


























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies