torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Hamos i Surnadal utvider

                                        

Hamos i Surnadal utvider


Fra 1.juli 2010 overtok det interkommunale selskapet Hamos Forvaltning IKS all administrasjon av renovasjonsordninga i Surnadal kommune, både for fritidshus (hytter) og helårsboliger.

Nå har totalentreprenør Consto Surnadal bygget ny miljøstasjon for Hamos i Surnadal. Miljøstasjonen som ferdigstilles i månedsskiftet august/september er anlagt på Surnadalsøra, ved Røtet innerst i Surnadalsfjorden. 

Byggestart var i mars i år, og da var utfordringen telen de første månedene, opplyser prosjektleder Ingebrigt Røen hos Consto Surnadal. Det samlede arealet som Hamos disponerer er på 10.800 kvm, inkl. en hall på 1200 kvm.

Arbeidet med den nye miljøstasjonen i Surnadal omfatter veger og plasser, omlastingshall, installasjoner og konstruksjoner. I tillegg grunn- og fundamenteringsarbeider, vann- og avløpsanlegg, grøntanlegg, områdebelysning samt gjerder og porter.

Hamos Forvaltning IKS er et interkommunalt avfallsselskap med hovedkontor i Orkanger, som foruten betjener innbyggerne i Surnadal og Rindal også trøndelags-kommunene Hemne, Agdenes, Meldal, Orkdal, Snillfjord, Skaun, Hitra, Frøya og Rennebu. 

Vi gratulerer Hamos med den nye miljøstasjonen og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:
























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies