torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Oppføring av 2-mannsboliger - Grønmyrhaugen i Langevåg



Oppføring av 2-mannsboliger på Grønmyrhaugen i Langevåg


I desember i fjor startet tiltakshaver Din Bolig AS byggingen av tre 2-mannsboliger på Grønmyrhaugen i Sula kommune. De seks boenhetene er fordelt på to horisontaldelte og et vertikaldelt bygg. De to horisontaldelte boligene har livsløpsstandard og har tilrettelagt for garasje. I tillegg er det en biloppstillingsplass for hver leilighet.

De seks 2-mannsboligene er fra 91-110 kvadratmeter. Prisene ligger fra 2.190.000 til 2.350.000 kroner. Alle boenhetene har tilkomst fra terreng og har to eller tre soverom, innvendig bod, bad og stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Det er en sportsbod på ca 5 kvadratmeter i tilknytning til inngangspartiet. Boligene blir levert klare til maling, tapetsering og gulvlegging.

I skrivende stund er tre av de seks boenhetene solgt, og de første leilighetene er klar til egeninnsats like etter ferien.

For å komme til Grønmyrhaugen fra Langevåg sentrum følger man RV 657 (Djupdalen) i retning Ålesund. Etter ca 600 meter tar man til høyre inn på Råsa, skiltet til Langevåg kyrkje og idrettspark. 150 meter lenger fram har man byggene på høyre side og kirken på venstre side.

Vi gratulerer tiltakshaver og boligkjøperne med de nye boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies