fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Teigane Terrasse, Hareid



Teigane Terrasse


Det er Rise Bygg AS som har hovedentreprisen på utbyggingen av Teigane Terrasse på Hareid. Prosjektet består av to boligblokker hvorav deler av den første ferdigstilles 1. august, og resterende leiligheter 1. oktober. Den andre blokka ble påbegynt i mai i år.

Terrasseleilighetene er beliggende på Teigane, som er et meget sentralt og populært boligområde på Hareid. Her er det kort veg til skoler, idrettsanlegg, flotte turterreng og sentrum med blant annet båtforbindelse til Ålesund.

Boenhetene ligger i enden av en blindveg med lite trafikk og skjermet beliggenhet. Det er nydelig utsikt mot fjorden og fjellene rundt. Området har for kort tid siden fått helt ny infrastruktur og består av nyere bebyggelse.

Prosjektet består av ni leiligheter i første byggetrinn, som hadde byggestart i mai i fjor. Leilighetene er i forskjellige størrelser: 75 – 95 – 135 og 155 kvadratmeter. Disse er fordelt på fire etasjer, der parkering og boder er i underetasjen og leilighetene fra første til fjerde etasje. Alle leilighetene har sørvendte terrasser og flott utsikt både mot fjord og fjell.

Det er bygd et trapperom der det er tilgang til heis der leilighetene er knyttet via svaleganger. Alle de ni leilighetene er bygd i en tidløs standard med lyse og lette overflater og vannbåren gulvvarme i hver leilighet. Egne boder og garasje finnes i underetasjen.

Det er Hareid Eiendomsutbygging AS som er tiltakshaver på Teigane Terrasse. I skrivende stund er det to usolgte leiligheter knyttet til byggetrinn 2.

Vi gratulerer beboere og tiltakshaver med 1. byggetrinn av Teigane Terrasse og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:
























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies