torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt helsesenter i Leikanger


Nytt helsesenter i Leikanger


Det var fem bedrifter som la inn anbud på å få generalentreprisen  på det nye helsesenteret i Leikanger. Vestlandshus Sogn AS fikk tilslaget og startet byggingen i april 2012.

To etasjer

Leikanger helsesenter og omsorgsboliger blir tatt i bruk i juli, og har blitt bygd som et tilbygg til Leikanger sjukeheim, over to etasjer. Nybygget har et samlet bruttoareal på ca 900 kvadratmeter.
Helsesenteret vil holde til i 1.etasje med legeavdeling med skademottak, fysioterapi/helsesøster/jordmor og fellesareal mellom delene. I 2. etasje på det nye bygget er det oppført seks omsorgsboliger.

Kostnad på 21 millioner kroner

Det er oppført seksjonerende skille mellom tilbygget og eksisterende bygning. Det er også utført nødvendige mindre tiltak i eksisterende bygning. Dette omfatter tiltak for å koble seg på eksisterende teknisk anlegg. Tilbygget er sprinklet. Det er også utført mindre tiltak på utomhusanlegget. Det omfatter blant annet 15 nye parkeringsplasser.

Byggekostnadene er på totalt 21. millioner kroner, fordelt på 9 millioner på helsesenteret og 12. millioner på de seks omsorgsboligene.

Vi takker for oppdraget og gratulerer Leikanger kommune med nybygget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:






















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies