torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Reitengrenda i Ulsteinvik


Reitengrenda i Ulsteinvik

Prosjektet består av 44 leiligheter fordelt på to bygninger, med pent opparbeidet fellesareal imellom og foran byggene. Samtlige boliger har nærhet til sentrum av Ulsteinvik.


Reitengrenda har varierte leilighetsstørrelser og planløsninger som tilfredsstiller ulike behov. Fra 46 – 78 kvm.

Leilighetsbygg A er oppført i tre etasjer, hvor det totalt er 24 leiligheter vendt mot vest eller øst. Her er 12 leiligheter med et areal på ca 46 kvm som inneholder gang, stue, kjøkken, soverom, bad og bod. 12 leiligheter har et areal på ca. 68 kvm som inneholder gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad samt bod. 20 av leilighetene har carport og utvendig bod. De fire toppleilighetene på 68 kvm har garasje og bod i tilknytning til hverandre i parkeringsgarasjen i leilighetsbygg B. To av disse er vestvendte og to er østvendte.

Leilighetrsbygg B er på fem etasjer med parkeringsgarasje i første etasje. Her er 20 leiligheter fra andre til femte etasje. Samtlige leiligheter er vendt mot sør og har et areal på 78 kvm. Det er to forskjellige leilighetstyper. Enten med to eller tre soverom. Alle leilighetene har gang, stue, kjøkken, bad, samt bod i tillegg til to eller tre soverom. Leilighetene har garasje og bod i tilknytning til hverandre i 1.etasje (fellesgarasje). Leilighetene i 2.etasje har boder i samme etasje.

Samtlige 44 leiligheter er solgt. Prisene var fra kroner 1.490.000 – 2.850.000,-. Byggestart på prosjektet var tidlig på høsten i fjor. Prosjektet består av moduler fra husleverandøren Kodumaja. Tiltakshaver er Ulsmo Eiendom AS i Ulsteinvik.

Vi gratulerer tiltakshaver og de nye boligeierne og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies