fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye flermannsboliger på Sundgot i Ulsteinvik



I løpet av et års tid ferdigstiller Tømrer Service AS i Volda det siste av totalt 30 boenheter på Sundgot-feltet i Ulsteinvik. På feltet vil det da være oppført eneboliger, to- og firemanns boliger. Tømrer Prosjekt AS er utbygger av de totalt 10 byggene.

Det pågår kontinuerlig bygging for tiden, og den siste ferdigstillelsen var en to-mannsbolig på 123 kvm til kr. 2.450.000,-. Bygget har også carport samt utvendig sportsbod. De fleste av boligene er solgt, men det er enkelte boenheter ledig i noen av byggene som er under oppføring.

Bygget ble levert etter de nye energikravene i Tekniske forskrifter til plan- og bygningsloven, TEK 10. Det vil blant annet si at det er 20 cm tykke vegger og 35 cm tykt tak. De nye kravene medfører bedre isolering og er dermed meget energibesparende.

Bygget ble utvendig overlevert med et strøk grunningsfarge. Taket er levert med Zanda betongtakstein. De bærende konstruksjonene og dekke på balkong består av trykkimpregnert materiale. 

Kjøkken og bad er av type hvit profil med lysarmatur og speil. Det er også levert garderobeskap til hver sengeplass. Sanitæranlegget er levert komplett, og omfatter blant annet varmtvasstank (200 l), avløp og uttak for vaskemaskin og oppvaskmaskin. Boligene er også levert med balansert ventilasjon med varmegjenvinner samt sentralstøvsuger.

Vi gratulerer utbygger og boligkjøperne med de nye boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de bedriftene som har vært involvert i prosjektet:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies