torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Sentrumsgården i Skogn

Midt i Skogn sentrum ligger Sentrumsgården. Det er 18 leiligheter i 1.byggetrinn, med romslige og solrike balkonger og flott utsikt over Trondheimsfjorden. Leilighetene har vannbåren gulvvarme i entre, på stue, kjøkken og bad.

Det er en åpen stue/kjøkken-løsning, bad/vaskerom, gang og bod samt to eller tre soverom. I tillegg er det store takoverbygde balkonger fra 17 til 28 kvadratmeter. Hver leilighet disponerer en sportsbod i parkeringskjelleren.

I Sentrumsgården Skogn bor man midt i smørøyet. Det er kort vei til handel, spisesteder og kollektivtilbud. En dagligvareforretning, togstasjon og bussholdeplass ligger kin 100 meter unna. Med bil tar det deg 10 minutter til Magneten kjøpesenter. En gåtur på 200 meter bringer deg til Holåsen, et flott frilufts- og rekreasjonsområde med godt utviklet stinett, bålplass, benker og utsiktspunkt. Veien er også kort til barnehage, barne- og ungdomsskole og ulike idrettsanlegg som blant annet kunstgressbane, BMX-bane, svømmehall og idrettshallen Skognhallen.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies