onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Dovrekvartalet i Lillestrøm

Nybygg av blokkleiligheter tilsvarende fem bygninger i Lillestrøm med underkant av 200 leiligheter på 13 etasjer, hvor den ene er under bakken. Selve byggingen startet i desember 2018 med en byggeperiode på ca 30 måneder, til en anslått kostnad på nærmere 900 millioner kroner med et brutto areal på 28.000 kvadratmeter.

Dovrekvartalet er et attraktivt boligprosjekt i Lillestrøms nye sentrum. Nybyggene ligger med adkomst fra Sørumsgate og Kjerulfsgate. Bare en kort spasertur til jernbanestasjonen, alle kulturtilbud, kafeer, kjøpesenter og friluftsområder. Byggene har fått en moderne utforming og er plassert slik at det oppnås passasjer rundt og mellom byggene, med tilgang både for beboere og andre.

Dovrekvartalet er spesielt tilpasset voksne mennesker. For mange vil det ligge en trygghet i å vite at leilighetene er tilrettelagt for en alderdom der man kan bli boende livet ut om man ønsker det. Prosjektet har en rekke fordeler som har som mål å gjøre hverdagen enkel, trygg og trivelig. Det er blant annet en eksklusiv fellesstue med topp moderne kjøkken til disposisjon.

Vi gratulerer E&G Bygg AS med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies