fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Oppgradering av Nordfjord Trafikkstasjon på Øyane


 


Nordfjord Trafikkstasjon holder til i Malakoff 2 på Øyane industriområde på Nordfjordeid. I august i fjor startet hovedentreprenør Stårheim Bygg AS ombyggingen og oppgraderingen av det to etasjers store bygget på totalt 570 kvm.


Det er utført oppgraderingen av bygget til nybyggstandard der alt elektrisk, ventilasjon og isolasjon ble fjernet slik at kun betongen var synliggjort før ny isolering og nye elektriske installasjoner ble installert. Riksheim Consulting AS sin avdeling på Nordfjordeid har prosjektert varme-, sanitær- og ventilasjonsarbeidetet. De elektrotekniske installasjonene er utført av YIT AS, mens Klima og Rørteknikk AS har montert sanitær-, varme-, ventilasjons- og SD-anlegget.

I tillegg til ombygging av kontorarealet, som har en grunnflate på 250 kvm har det også blitt lagt nytt acrylbelegg på gulvet i den 135 kvm store testhallen. Det er Acrylicon Midt- og Vest Norge AS som har lagt belegget. Det gamle ventilasjonsanlegget er byttet ut med et nytt og et nytt tilbygg på 60 kvm er bygd på taket for å huse anlegget. Fasaden på bygget er også reisolert og nye fasadeplater er montert.

Systemhimlingene er levert og montert av Acusto AS. Lenco Gulv og Maling AS har utført flis-, gulvbelegg og malingsarbeidet. Stryn Låsservice AS har stått for montering av mekaniske og elektromekaniske låser, samt dørautomatikk.

De totale kostnadene på prosjektet beløper seg til ca. 12 millioner.
Eid Industrihus er Eid kommune sitt selskap for utvikling av næringsareal og næringsbygg i kommunen. Kommunen har de siste åra regulert flere store næringsområder i Eid sentrum, og det er inngått avtaler om kjøp – og en del er under utbygging i disse dager.

Vi gratulerer tiltakshaver med oppgradert bygg og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies