fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Midtun skole i Bergen

Midtun Skole i Bergen har fått nytt tilbygg. Det nye bygget er på 2540 kvadratmeter og består av fire etasjer. Byggestarten var i juni 2019, og ferdigstillelsen var i november 2020. Byggetiden er 18 måneder. Totalentreprisen er på 172 millioner kroner, og totalentreprenør er Veidekke Entreprenør. Hele prosjektkostnaden er på 227 millioner kroner. 

Utvidelsen av skolen gjør at det blir plass til 150 elever til. Tilkoblinger mot eksisterende bygningsmasse skjer gjennom korridorer i hovedbygget. Bygget er utformet slik at den nye delen danner V-form inn mot eksisterende fasade av hovedbygget med to tilkoblingspunkter. Det blir dermed etablert et lukket atrium/allmenning mellom byggene, med glasstak over. 

Byggearbeidene omfatter både rivningsarbeid og rehabilitering i eksisterende hovedbygg, SFO-bygget og bygget mellom gymsalen og hovedbygg. Skolen har vært i drift etter at elevene flyttet tilbake i januar 2020 etter et midlertidig opphold på lærerhøgskolen, dette mens oppgraderingen pågikk. Skolen har fått nytt utstyr for opplæring og nytt varme- og sanitæranlegg. 

Arkitekt er Asplan Viak AS. 


BYGGHERRE: Bergen kommune – Etat for utbygging
TOTALENTREPRENØR: Veidekke Entreprenør Bergen

Vi gratulerer Bergen kommune og elever med tilbygget og takker for oppdraget!















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies