lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye studentboliger i Molde

Molde Campus sine nye studentboliger på Kvam i Molde er reist i rekordfart, med moduler som stables lik legoklosser. I den nye blokka, som er tredje og siste byggetrinn, skal 56 studenter bo.

Modulene til studentblokka er laget ved en fabrikk i Estland, fraktet med båt til Molde og ble så fraktet med bil fra kaia til byggeplassen, og satt opp til en boligblokk rett vest for Høgskolen i Molde. Hovedentreprenør Christie & Opsahl ferdigstiller prosjektet i uke 29 – i jazzuka. Molde Campus eies og driftes av Studentskipnaden i Molde.

Alle tre byggetrinnene på Kvam har modulbaserte løsninger som kommer fra det estiske modulfirmaet Kodumaja. De bygges helt ferdig etter Studentskipnadens spesifikasjon ved fabrikken til Kodumaja, og monteres på plass på støpt fundament på byggeplassen. På bransjespråket kalles det et prefabrikkert modulbygg.

Det siste byggetrinnet ble påbegynt i januar i år, og har hatt en byggetid på syv måneder. De to foregående byggetrinnene har også vært i regi av Christie & Opsahl.

Vi gratulerer Studentskipnaden i Molde med nye studentboliger og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies