lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye studentboliger i Stavanger

Nye studentboliger i Stavanger ferdigstilles i august 2020. Boligene bygges i Gosen, Hafrsfjord, Stavanger Kommune i Rogaland.

Totalentreprenør er Faber Bygg AS, entreprisen er på 120 millioner kroner. Byggestart var i september 2019, og byggetiden er på 12 måneder. Prosjektet er på 1900 kvadratmeter. Prosjektet består av tre bygg. 

Prosjektet består av 3 bygninger med 160 nye ett roms studentboliger på UIS campus. Dette er tredje studentboligprosjektet på universitetsområdet. Prosjektet er et viktig steg for å gjøre Stavanger til en mer attraktiv studentby. Dette vil gjøre campusen mer attraktiv og bidra til et bedre studentmiljø. Totalt vil SiS har 1554 boliger når prosjektet er ferdig.

Mange tilbud finnes på campusen som har døgnåpent bibliotek, studentbar, treningssenter og SiS egen barnehage. Beliggenheten er perfekt i forhold til UiS og kollektivtilbud til sentrum i Stavanger og Sandnes. Boligene ligger tett på Campus Ullandhaug, som gjør det enklere for studenter å komme seg til forelesning eller lesesalen og får dermed en tilknytning til universitetet. De siste studentboligene som er bygget var 2256 boliger i Sandnes og Bjergsted i 2015.

Fortsatt står mange studenter i boligkø flere steder i Norge, derfor er bygging av studentboliger viktig for regjeringen som har støttet prosjektet. Dette er tredje studentboligprosjektet på universitetsområdet i regi av Studentsamskipnaden i Stavanger (SIS). 

 

BYGGHERRE: Studentsamskipnaden i Stavanger
TOTALENTREPRENØR: Faber Bygg AS

Vi gratulerer byggherre og studenter med de nye boligene og takker for oppdraget!

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies