torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye boliger sentralt på Vestnes




Den ærverdige trappeskolen på Vestnes er for lengst historie. På tomten sentralt på Helland startet totalentreprenør Grytnes Entreprenør AS i januar i fjor byggingen av 18 selveierleiligheter over fire etasjer.

Det er Hellandhaugen AS som er tiltakshaver for de 18 selveierleilighetene, som ligger sentralt og med flott beliggenhet, med sjøen rett nedenfor. Det er kort avstand til butikksenter, banker, post, legekontor og kommuneadministrasjon. Hurtigbåtkaia og bussholdeplassen er helt i nærheten.

Leilighetene er fra 70 – 120 kvm. Ledige leiligheter har priser fra 2.538.000,- Iversen Petch AS er arkitekt for prosjektet. Alle leilighetene er solrike med fin utsikt utover fjorden og opp mot fjellene. Det er gode planløsninger for samtlige leiligheter, som har to eller tre soverom. Bodene er plassert i 1.etasje. I skrivende stund er det noen få leiligheter som ikke er solgt.

Leikarnes Maskin AS har utført grunnarbeidet, og Utbygging Møre AS har stått for prosjekt og byggeledelse.

Det er satt av garasjeplass i underetasjen for hver leilighet, med heis opp. Garasjeplass følger med kjøpesummen. Uteområdet rundt bygget blir tilsådd og beplantet til våren. Det vil også bli belysning langs selve parkområdet og veier og stier settes opp for å gjøre uteområdene trygge og trivelige.

Bygget er i all hovedsak satt opp i betongelementer med gode brann- og lydmessige løsninger. Bygget har brannvarslingsanlegg med direkte varsling til brannvesen. Alle leilighetene har romslige balkonger/terrasser med innfelt glassrekkverk.

Malingsarbeidet er utført av Per H. Villa AS, og sanitæranlegget er prosjektert og utført av O.A. Sanne AS

Totalentreprisen på det elektriske arbeidet er utført av Total Elektro AS. Betongelementene er produsert og levert av Grytnes Betong AS.

Kjøkken blir levert og montert av Norema AS, og baderomsinnredning leveres av Foss Bad. Vinduene er levert i to lags energiglass. Det er opplegg for kabel-TV/bredbånd/telefoni til hver av de 18 leilighetene. Byggevarer er levert av Montèr Lønseth AS.

Leilighetene er innflytningsklare og overdras kjøper i midten av februar. 

Vi gratulerer tiltakshaver og beboere med de nye leilighetene!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies