onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Atriumhagen i Førde

Det er O. Drage Utvikling AS som er utbygger av Atriumhagen i Førde. Prosjektet er på mange måter unikt. Det er snakk om 12 gjennomtenkte og vakre boliger med fasade i sedertre på 120 – 140 kvadratmeter.

Skal man i dag bo sentrumsnært blir det som regel blokkløsning. I bykjernen må man normalt regne med en del støy, men i Atriumhagen vil man være skjermet for støy og innsyn.

Hver bolig har to parkeringsplasser i parkeringskjeller, en romslig bod og egen terrasse. Det er valgt materiale og løsninger fra øverste hylle. Byggherre ønsket et bygg som gir mer enn den tradisjonelle bo-kvaliteten. Atriumhagen er et spennende, utradisjonelt og svært funksjonelt konsept, med et arkitekturspråk for den beviste. Boligene er bygd opp med en klar og enkel struktur, som gjør orienteringen i bolig lettfattelig. Den arkitektoniske tilnærmingen er kompakt småskala-volum, tilpasset situasjonen de er bygd i.

Den største kvaliteten til Atriumhage-konseptet: En sjelden mulighet til å bo privat og skjermet i Førde sentrum. Boligene vender seg bort fra trafikk og støy, og holder seg i sin egen private sfære – atriet.

Det er gangavstand til alle sentrumstilbud. Boligene har ekstra takhøyde i første etasje – 2,6 meter. Det er store vindusflater mot atriet samt store soverom og et stort kjøkken/stue.

Vi gratulerer utbygger med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies