torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Lesja helsehus og sykehjem

I Lesja oppgraderes sykehjemmet og Lesja helsehus slik at disse blir i samme bygning. Prosjektet har en kostnad på 107 millioner kroner. Det er OM Bakken Bygg AS som har entreprisen som byggentreprenør. Prosjektet er delt i entrepriser, i tillegg til OM Bakken Bygg som har byggentreprisen, er det entrepriser innen rør, ventilasjon og elektro. Bygget skal, i tillegg til sykeheim inneholde lokaler for hjemmebasert omsorg, psykiatri, fysioterapi, ergoterapi, dagsenter, helsestasjon og legekontor. 

Den eldste delen av sykehjemmet, som ble tatt i bruk i 1980, blir totalrenovert. Nystugu ble bygd i 2002 og kjøkkenet ble renovert i 2005. Disse inngår ikke i renoveringen nå. Det blir nå bygd et vinkelformet tilbygg i to etasjer mot øst, sykehjemsdelen blir i andre etasje som før. Det nye vinkelformede bygget danner sammen med Nystugu og den eldste delen av sykehjemmet, et innvendig tun som skal være anlegget sitt hjerte. Her blir det opparbeid hage. Det nye sykehjemmet skal fortsatt ha 30 rom som før. 

Byggestart var i august 2018, tilbygget blir bygd først, slik at drifta i den gamle delen kan fortsette mest mulig normalt. Beboere skal så flyttes over i det nye tilbygget i slik at den gamle delen av bygget blir frigjort for renovering. Hele prosjektet er planlagt å være ferdig juli/august 2020. 

 

BYGGHERRE: Lesja kommune
PROSJEKTLEDER: Lesja og Dovre Byggconsult

Vi gratulerer Lesja kommune med det nye helsehuset og takker for oppdraget!











 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies