torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Pir Heistad i Porsgrunn

Pir Heistad bygges i et svært attraktivt område i Porsgrunn. Med sin beliggenhet i strandkanten, flotte sjøutsikt, kombinert med det flotte bryggeanlegget får man er utmerket kombinasjon av bolig og hytte ved sjøen. Fra Pir Heistad er det gangavstand til dagligvareforretninger, frisør og apotek, offentlig kommunikasjon, moderne skoler og idrettsanlegg. Det er umiddelbar nærhet til populære rekreasjonsområder, både sommer og vinter.


Pir Heistad ligger med kort avstand til Porsgrunn, dit er cirka 9 kilometer og til Brevik er det cirka 3 kilometer. Det er båtforbindelse til Danmark fra Langesund og Larvik. Flyforbindelse fra Torp cirka 45 minutter unna.


Med sin unike beliggenhet ved Eidangerfjorden og den meget attraktive skjærgården i umiddelbar nærhet er det lett å nyte dagene og årstidene i leilighet på Pir Heistad. Første byggetrinn vil bestå av 22 leiligheter fordelt over 4 etasjer og med tilhørende garasjeanlegg og brygge. Alle leilighetene vil få en flott utsikt utover Eidangerfjorden.


Boligene ferdigstilles i 2 kvartal 2020. Byggestart var i januar 2019. Prosjektet er på 2 613 kvadratmeter. Totalentreprenør er Veidekke Entreprenør og prosjektverdien er 70 millioner kroner.


Prosjektet består av 22 leiligheter, og bygget er på 4 etasjer, 1 underetasje (parkeringskjeller). Det er nærhet til barnehage og Heistad barne og ungdomsskole. Det er selveierleiligheter, tilhørende brygge. Det er tilgang til strandsonen. Bygget i henhold til TEK17. Gangavstand til dagligvare, frisør/apotek, offentlig kommunikasjon, idrettsanlegg. Nærhet til rekreasjonsområde. Beliggenhet Eidangerfjorden. Leiligheter i varierte størrelser. Kabel TV, bredbånd. Det er også balkong/terrasse.

BYGGHERRE: Pir Heistad AS
TOTALENTREPENØR: Veidekke Entreprenør AS

Vi gratulerer Pir Heistad med de nye boligene og takker for oppdraget!











 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies