torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Bøabakkane - nye sentrumsnære leiligheter i Stryn

1.desember ferdigstilles byggetrinn 2 Bøabakkane med seks nye leiligheter. Bøabakkane ligg sentralt til overfor Stryn sentrum, og består av to bygg med seks leiligheter i hver. De 12 leilighetene har omtrent samme standard, men er litt forskjellig størrelse og pris. Alle leilighetene er solgt.

Tiltakshaver er HS Boutvikling AS og totalentreprenør er HS Bygg AS, som hadde byggestart på det siste byggetrinnet i oktober i fjor. Totalt har prosjektet kostet 24 millioner kroner.

Det er tre leilighetstyper i det siste byggetrinnet. Den minste er på 103 kvm BRA, og ligg i øverste etasje. Den inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, bad, vaskerom, to soverom og gang. Terrassen er på 25 kvm, og en carport på 21 kvm i tillegg til to boder. Prisen på disse leilighetene var på kr. 2.970.000.

De to andre leilighetstypene har samme areal: 110 kvm. Leilighetstype 2 ligger i midterste etasje og inneholder stue og åpen kjøkkenløsning, bad, vaskerom, to soverom og gang. Terrasse og carport som den minste leilighetstypen. Prisen på denne leilighetstypen var kr. 2.690.000,-.

Leilighetstype 3 ligger i nederste etasje. Ellers er rominndelingen som på leilighetstype 2. Prisen på disse leilighetene var på kr. 2.520.000,-.

Beliggenheten til de to byggene er perfekt og utsikten upåklagelig. Fra leilighetene er det 10 minutters spasertur til sentrum og 4 km til Stryn Skisenter med nydelig preparerte skiløyper og alpinanlegg. Når det ikke er snø er det et eldorado av fjell og turterreng som kan utforskes, som Gullkoppen, Skåla og Gryta som ligger i umiddelbar nærhet.

Vi gratulerer tiltakshaver og beboerne med nye leiligheter og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de bedriftene som har vært engasjert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies