torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye AMFI Rørvik i Nærøysund

Det tidligere Leiasenteret i Rørvik i Nærøysund kommune blir til AMFI Rørvik. HENT har hatt totalentreprisen på byggingen av nybygget.


I tillegg til to etasjer med kjøpesenter og to blokker over der på henholdsvis 2 og 3 etasjer, med 30 leiligheter vil det nye bygget også ha en parkeringskjeller med plass til 57 biler. Selve byggingen startet i november 2018. Ferdigstillelse er på våren 2020. Totalt vil utbyggingen av rundt 5000 kvadratmeter kjøpesenter og leilighetene koste 208 millioner kroner.


Når alle butikkene er på plass vil det bli ca 30 butikker, som er en fordobling av det tidligere antallet. Også arealet vil bli fordoblet fra 5000 til 10.000 kvadratmeter. Senteret vil som sagt være i to etasjer. Første etasje vil bli delt på hver side av Strandgata. Andre etasje vil ha et sammenhengende handelsområde med en bred bro over bilveien. Denne broen vil ha butikker på hver side, slik at det for kunden oppleves som et helhetlig handleområde. Det er Rørvik Eiendom som står for utbyggingen av Amfi Rørvik.


Boligene i bygget har en nydelig utsikt over havet, med en flott takhage for beboerne.Leilighetene er tilpasset det lokale klimaet og gir beboerne flere muligheter i møte med vær og vind. Her kan man sitte i sola på balkongen eller i vinterhagen med fantastisk utsikt over Nærøysundet. Leilighetene byr på alle fasiliteter man kan forvente, men det er muligheten til å bo tett på sentrum, og samtidig så tett på naturen, som gjør dette prosjektet unikt.


Vi gratulerer Rørvik Eiendom med nybygget og takker for oppdraget!


Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies