fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Stavsberg nye skole og flerbrukshall i Ringsaker



Ringsaker er i vekst og nye Stavsberg skole er et markant bygg som viser tung satsing på tjenestetilbudet for barn i den søndre delen av kommunen. Ringsaker har over tid satset stort på skole og gode oppvekstvilkår. Med byggingen av nye Stavsberg skole legges det til rette for ytterligere vekst og tilflytning.


Skole og flerbrukshall overleveres Ringsaker kommune 1.november 2019. Prosjektet har hatt en kostnadsramme på nærmere 316 millioner kroner. Skolen som er dimensjonert for 420 elever har et samlet areal på ca 7700 kvadratmeter (inklusiv flerbrukshall).

Flerbrukshallen har mulighet for inndeling i tre separate spilleflater slik at hallen kan brukes av flere samtidig. I tilnytning til flerbrukshallen er det blant annet fire garderobesett, trimrom og dommergarderober.

Det er lagt opp til fleksible romløsninger med fokus på sambruk. Blant annet felles hovedinngangsparti og vestibyle for skole og flerbrukshall. Det er moderne og spennende lokaler med godt innemiljø som gir gode arbeidsplasser og møtearenaer for alle brukere av bygget. I tillegg finner man fleksible og fremtidsrettede tekniske løsninger med digitale undervisningsmidler.

Uteområdet er på ca 28 daa. Det er delt i to hvorav den ene delen hovedsakelig består av asfalt/gummiasfalt og den andre er et naturområde med blant annet gress. Her kan man gjøre det meste – fra ”street basket” til å leke i sandkasser.

Vi gratulerer Ringsaker kommune med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:


 



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies