torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Brynsveien 14, Oslo



Ferd Eiendom bygger et nytt kontorprosjekt i Brynsveien 14/Østensjøveien 16. Ferdigstillelse er i 4. kvartal 2019. Bygget blir et fullservicebygg for flere leietakere med bedriftsrestaurant, cafe, og felles resepsjonsområde med peis og takterrasse.


Prosjektet ligger nær kollektivknutepunktet Helsfyr/Bryn, et miljøvennlig fullservicebygg med gode fasiliteter som sykkelparkering, betjent resepsjon og store møterom tilgjengelig for alle brukere. Kontorbygget skal være bedriftens store støttespiller og legge til rette for en effektiv arbeidsdag. Totalt areal er 11 000 kvadratmeter og hver etasje er på cirka 2 200 kvadratmeter. Etasjene kan deles inn i mindre enheter og tilpasses brukernes behov. Det er 6 etasjer og kjeller i bygget.  Cafeen blir for offentlig bruk med blant annet uteservering. 

Bygget er prosjektert for energiklasse A og passivhusstandard. Bygget har glasstak atrium med skjerming innslipp og utslipp solvarme. Tomtestørrelsen der bygget reises er 3,6 dekar. Det er 1100 kvadratmeter for lagring, og ca. 150 kvadratmeter fellesarealer. Bygget er et moderne kontorbygg med gjennomprøvde teknologiske løsninger.

Bydelen i Oslo er arbeidsplass for hele 15-20 000 arbeidstakere, fordelt på ca. 3000 bedrifter innenfor ulike bransjer, som IT, offentlige og statlige virksomheter og ulike mellomstore konsulentvirksomheter. Området kan by på hotell og konferansesenter, og Eventhallen som er et av Oslos største og mest fleksible eventlokaler.

Scandic Helsfyr har møterom og konferansefasiliteter. Fyrstikktorget og Bryn senter ligger i nærheten. Og nye prosjekter er på gang i området. Intility Arena, Valle Hovin og Fyrstikkalleen skatepark Klatreverket er også severdigheter og aktiviteter i nærheten. Elven Alnaelva renner gjennom Bryn, og har flotte tur- og sykkelstier.




BYGGHERRE: Ferd Eiendom
TOTALENTREPRENØR: Betonmast
ARKITEKT: Arkitema Architects AS

Vi gratulerer byggherre med nybygget og takker for oppdraget!












 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies