tirsdag, mars 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Ranheimsvegen 9 - Nytt næringsbygg på Leangen i Trondheim



Prosjektet omfatter ca. 18 800 kvadratmeter hvor kontorarealer utgjør cirka 12 500 kvadratmeter og lager, garderober og p-kjeller med mer utgjør ca. 6 300 kvadratmeter. 


Blant annet skal IT-selskapet Atea inn i det nye næringsbygget på Leangen. Det nye næringsbygget ligger like ved Aker Solutions lokaler i Radmannsbygget og Ikea. 

Det blir et atrium i midten og en del av bygget blir fem etasjer høyt, mens resten blir på tre etasjer. Det er gode kollektive transportmuligheter til prosjektet. Det er etablert solcelleanlegg på takflatene.

Det nye bygget er et moderne energiøkonomisk bygg, med fleksible løsninger for både kontorer, produksjon og lager. Bygget har energiklasse A, og er sertifisert som et svært energieffektivt bygg. Prisen på prosjektet er 330 millioner kroner medregnet tomtekostnaden. 

Området rundt Ranheimsveien er i stor endring, her kan nevnes andre nye bygg som for NAV ved Sirkus Shopping, Leangen Travbane skal bli boligområde og det planlegges også et Obs byggevarehus.

Prosjektet ligger ved inngangsporten til Trondheim østfra. Bygget er i H-form og ligger parallelt med henholdsvis Ranheims -og Innherredsvegen. Et buet mellombygg forbinder de to delene. Bygget er bygget i stor grad med glassfasader og høye, smale tettfelter. Rotunden som forbinder de to kontorfløyene, vil fremstå som en invertert utgave av kontorfasadene – hovedsakelig med tette vegger, men med høye, smale glassfelter.

Prosjektet ferdigstilles i 4. kvartal 2019. 


TOTALENTREPRENØR: Ranheimsveien 9 AS
TOTALENTREPRENØR: Hent AS

Vi gratulerer med det nye næringsbygget og takker for oppdraget!


 















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies