fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Finanseiendommen i Ulsteinvik



Det er Kvadratbygg AS som har hovedentreprisen til prosjektet Finanseiendommen som ferdigstilles i slutten av november. Byggestart var i mars i år.


Bygget sentralt i Ulsteinvik der Sparebanken Møre har sine kontorer, er nå påbygd med en ekstra etasje, samt fått helt ny glassfasade som er levert og montert av John Holvik AS. Påbygget som nå utgjør en 3.etasje er på 550 kvm. 

Nordvest Miljø AS har prosjektert, levert og montert ventilasjon- og varmestyringsanlegget. Montering av kanalanlegg er utført av Beslag & Ventilasjon AS. Sanitæranlegget er levert og montert av Rørservice AS i Ulsteinvik. Malingsarbeidet, flislegging og utvendig steinarbeid er utført av Lenco Gulv og Maling AS.

Sydvestor
Det er Sydvestor AS, som står bak tiltakshaver Finanseiendommen AS, som skal flytte inn i den nye etasjen sammen med et revisorfirma. De vil også disponere 2.etasjen, som rehabiliteres før overleveringen i uke 48. 

De elektriske installasjonene er prosjektert og utført av HG Elektro AS. Kjøkken kommer fra HTH Kjøkkenforum AS i Ålesund og byggevarene fra Bygger`n Herøy Byggsenter AS.

Parkeringshus
Sparebanken Møre vil fremdeles bli å finne i 1.etasje. Mellom Finanseiendommen og Vikefjøra eiendom er det også planlagt et parkeringshus under bakken.

Vi gratulerer Finanseiendommen AS med påbygget og takker for oppdraget!

Les mer om aktørene på prosjektet ved å klikke på modulene under:
























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies