tirsdag, mars 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Greverudtorget i Oslo



G
reverudtorget er et nytt, moderne og levende tettsted. Fra Greverudtorget ligger alle Oslos kulturtilbud rett utenfor døren. Med gangbro direkte til jernbanestasjonen og kun 22 minutter til Oslo sentrum er det lett å komme seg av sted. En rekke friluftsaktiviteter er rett i nærheten med Sørmarka og dens sørpregede natur med åpenhet og lave åser, er det et vennlig og fint turterreng, og vinterstid blir banen til Oppegård golfklubb på Østre Greverud gård til skiløyper med lys. I tillegg finnes det en stor fjellhall hvor det tilbys alt fra tennis til spinning.

Første innflytting i Greverudtorget blir i juni 2019. Prosjektet ligger på Oppegård. 

Prosjektet har en særegen identitet gjennom sterke geometriske former og veksling mellom tre og tegl som fasadematerialer. Alle leilighetene er utformet forskjellig. Leilighetene får ulik planløsning grunnet byggenes karakteristiske utforming. Alle kjennetegnes av smarte løsninger og private uterom. Byggenes høyde skaper et flott utsyn over omgivelsene og en tilbaketrukket ro over det pulserende livet rundt vannspeilet.

Av fasiliteter nevnes: heis, garasje/P-plass, vaktmester/vektertjeneste, balkong, kabel-TV, bredbåndstilknyting, aircondition, turterreng og sentral beliggenhet. 

Det er de fleste tilbud rett i nærheten, med handlemuligheter, sport, skoler og barnehager, og severdigheter.

Det er 101 nye leiligheter som bygges rundt torget, og ligger delvis over butikklokalene i 1. etasje. Størrelsen på leilighetene er 75 – 89 kvadratmeter. Det er lyse moderne boliger med alt på en flate. Alle leilighetene har god standard med moderne og tidsriktige farger og innredningsløsninger. På gulvene er 3 stavs eikeparkett, i stue, kjøkken og entregulv er det vannbåren gulvvarme. Alle leilighetene har et moderne og tidløst kjøkken fra Sigdal. Prosjektet leveres i henhold til TEK 10. 


BYGGHERRE: Greverud Bolig AS
TOTALENTREPRENØR: Kruse Smith. 

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!













 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies