tirsdag, april 23, 2024

Prosjekt

Minimize



Svanviken barnehage



Foto oppdateres senere.

I midten av november overleveres det nye tilbygget til Svanviken barnehage i Eide kommune fra totalentreprenør Byggmester Jan Ukkelberg AS.


Byggestart på det 210 kvm store tilbygget var i april i år, og er oppført i samme byggestil som det eksisterende bygget på Einset, 2 kilometer fra Eide sentrum. Tilbygget har en budsjettkostnad på 5,9 millioner kroner. 

Det er underleverandør av Byggmester Jan Ukkelberg, ConsulentPartner AS, som har utarbeidet søknad, landmåling, utstikking og prosjektering for tiltakshaver Eide kommune. Prosjekt- og byggeledelse er ivaretatt av 3S Prosjekt AS.

Fire avdelinger

Grunnarbeidet på tilbygget er utført av A-K Gravesørvis. Alle tekniske fag er utført av YIT. Betongarbeidet ved det nye tilbygget er utført av Per Arild Halås. Maling og legging av gulvbelegg har Malermestrene BMV AS stått for. Byggevarene er levert av Dale Bruk AS i Elnesvågen.

Fra uke 47 vil det bli plass til 77 barn ved barnehagen, som inntil tilbygget ferdigstilles har leid midlertidige lokaler. Fra midten av november vil alle fire avdelingene (Furuly, Grønnstua, Gulstua og Rødstua) ved Svanviken barnehage få plass i nye og lyse lokaler. Det er én avdeling med barn fra 0-3 år og tre avdelinger med barn fra 0-6 år.

I drift fra 1910

Barnehagen er administrert som en egen resultatenhet og har én førskolelærer og to assistenter på hver avdeling. I tillegg til styreren ved barnehagen.

Svanviken barnehage er en av fylkets eldste barnehager. Den har vært i drift siden 1910, med unntak av krigsårene 1940-45. Barnehagen ble drevet av Kirkens sosialtjeneste fram til 1989 da Eide kommune overtok driften. Den ble utvidet fra to til fire avdelinger i 2005.

Vi gratulerer Svanviken barnehage og Eide kommune med tilbygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om bedriftene som har vært engasjert i prosjektet:
























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies