fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Hagneset Park, Vestnes


Nye klassiske leiligheter med fantastisk utsikt på Hagneset i Vestnes


Byggmester Paul Morten Medhus AS, har tidligere ferdigstilt trinn 1 (hus 1), av de nye flotte leilighetene på Hagneset i Vestnes. Nå er det andre bygget reist og ferdigstilt. 

Leilighetene er ført opp på eiendom med egen strandlinje, og ligger sydvendt med fantastisk sjøutsikt mot fjorden og Vestnes Sentrum.

I byggeprosjektet Hagneset Park er det ført opp to bygg, som har et klassisk og eksklusivt særpreg. Leilighetene har en høy standard med blant annet vannbåren varme og peisovn i stue. Det er laget opplegg for fremtidig mulig tilkobling til sjøvarme. 

Varme- og sanitæranlegget er levert og montert av Hustad Rør AS, avd Vestnes. De elektrotekniske installasjonene er utført av Veks Elektro AS. Grunnarbeider er utført av Lindset Maskin.

Hvert hus består av fem leiligheter. Leilighetstørrelsene er fra 74 kvm og opp til 136 kvm. Det er i skrivende stund to leiligheter som ikke er solgt – en i hvert av byggene på henholdsvis 74 kvm og 115 kvm.

Leilighetene har praktiske planløsninger. Det har vært mulig for kjøperne, å få til enkelte individuelle tilpasninger innenfor rammen av prosjektets fremdriftsplan. Maler Per H. Villa har utført maling- og tapetseringsarbeidet.

Boligene er bygd som leilighetsbygg, som to atskilte herskapshus på nesten flatt terreng. Hver leilighet i 1.etg har adkomst til terreng. Dyrøy Betong AS har stått for betongleveransen.

Hver leilighet har egen biloppstillingsplass. Plass i carport kan kjøpes som alternativ til biloppstillingsplass. Det opparbeides i tillegg gjesteparkeringsplasser innenfor området, når bygg 2 er ferdigstilt. Carport og innkjøring blir asfaltert, og det etableres gangveg mellom husene. Et overbygget inngangsparti mot nord blir hellelagt, mens øvrig areal planeres og leveres med ferdig plen.

Terrassene har fått flotte rekkverk i tre/smijern/glass, slik at panoramautsikten mot sjøen kommer til sin rett. Terrassegulvet er belagt med fliser. Byggevarer er levert av Byggtorget Villa AS.

De minste leilighetene på 74 kvm har to soverom, mens de største på 136 kvm, har fire soverom. Alle leilighetene har tørr og frostfri bod i underetasje.

Det er lagt eikeparkett eller valgfritt i tilsvarende kvalitet, i alle rom bortsett fra våtrom, boder og vindfang. Våtrom og vindfang har fått flis i nøytral farge., og har lyse fliser på alle vegger. Frostfri bod i underetasje har betonggulv.

Alle vegger er gipset og malt i nøytral farge. Boder har ferdigbehandlede glatte plater eller trepanel. Himlingene er gipset og hvitmalte. Sivertsen Fargehandel AS har levert maling, tapet og flis til de nye flotte leilighetene.

Det leveres et stk. garderobeskap til hver soveplass i leilighetene. Baderom og kjøkken er levert ut fra en spesifikk tegning for hver leilighet, der kjøper har hatt mulighet for ønskede tilpasninger/utforming.

Inntegnet baderomsinnredning inngår med følgende utstyr: Underskap leveres med nedfelt servant. Overskap leveres med speil og lys. Landbruk & Fritid AS har levert ovner, brannslukningsutstyr og byggningsartikler til byggene.

Det kjøpertilpassede kjøkkenet, leveres med benkeplate i laminat i nøytral mellomgrå farge,og rustfritt benkebeslag. Overskap går opp til tak i hele innredningens lengde.

Det leveres ettgreps blandebatteri på servanter og kjøkken, samt termostatstyrt blandebatteri i dusjer. Det er laget opplegg for vaskemaskin og oppvaskmaskin. Bad har hvite toalett, samt dusjvegger i herdet glass. Bod/vaskerom har røropplegg klart for montering av utstyr.

Leilighetene på Hagneset har vært attraktive, og det er ikke rart med tanke på standard og beliggenhet.

Vi gratulerer utbygger og de nye eierne av leilighetene på Hagneset, og takker for oppdraget. 

Klikk på modulene under og les mer om de bedriftene som har vært engasjert i prosjektet:
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies