lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt Helsearkiv på Tynset



Det er HENT AS som har totalentreprisen på det nye Helsearkivet som bygges på Tynset, og som overleveres Statsbygg i slutten av januar neste år.


Bygget er på 2.500 kvadratmeter i to etasjer med et 12 meter høyt mellomlager plassert sentralt i takflaten, opplyser assisterende prosjektleder hos HENT AS, Roger Thowsen.

Norsk Helsearkiv er en del av Arkivverket, som opprettes for å digitalisere og bevare pasientjournaler og annen data fra norske sykehus for ettertiden. Helsearkivet mottar pasientjournalene når pasienten har vært død i 10 år, der de skal lagres for all fremtid.

Bygget er direktefundamentert, hovedbæresystem for mellomlager, DSM datalagring og sokkel er oppført med betongkonstruksjoner, vegger, bjelker og søyler er oppført i kompakt betong, mens det i etasjeskiller og tak er benyttet hulldekker. I de øvrige bygningsdelene som produksjons- og kontorfløy samt garderobefløy, er benyttet hovedbæresystem i trekonstruksjoner. Utvendig er bygget kledd med vedlikeholdsvennlig brent panel som er børstet og oljet.

Vi gratulerer Statsbygg med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er engasjert i prosjektet:


 





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies