søndag, mai 31, 2020

Prosjekt

MinimizeSkjøllend TerrasseSkjøllend Terrasse, Sunndalsøra

Skjøllend Terrasse ligger fint og skjermet til nede ved elva Driva, på en av de beste tomtene Sunndalsøra kan by på. Med utsikt til elva på sørsiden og sentrum ett steinkast unna er det nesten ikke mulig å bo mer lettvint, naturnært og samtidig sentralt.

Det er Grytnes Entreprenør AS som har totalentreprisen og prosjektledelse på de to terrasseblokkene som er innflyttningsklare i november. Byggetrinn 1 består av 20 leiligheter, der det i skrivende stund er kun en leilighet som ikke er solgt. 

Bruksarealet på leilighetene er fra 54 til 132 kvm fordelt på 2 roms, 3 roms og 4 roms leiligheter. Bredesen Graving og Transport AS har utført grunnarbeidet. Betongelementene er produsert og levert av Grytnes Betong AS.

De to terrasseblokkene er sydvendte og gir maksimal lys og solforhold. Store vindusflater i stue og kjøkkenområde gir lys og luft inn i leilighetene. Her bor man i fredelige omgivelser med utsikt til høye fjell og elva som renner rett ved og med trim- og turstier rett utenfor stuedøra. Sentrum av Sunndalsøra er kun et steinkast unna. Icopal Tak Nord AS har stått for isolering og taktekkingen. Byggmakker Tredal har levert byggvarene.

Prosjektet som hadde oppstart våren 2011 omfatter totalt seks terrasseblokker med til sammen 48 leiligheter. Byggetrinn 1, som nå nærmer seg ferdigstillelse, og byggetrinn 2 har likt omfang og består begge av to terrasseblokker med 10 leiligheter i hver og felles parkeringskjeller. Byggetrinn 3 vil bestå av to mindre terrasseblokker med fire leiligheter i hver. 

Kjøkken og stue har åpen løsning. Overflater på innvendige vegger er av malt betong med gipsplater som er skjøt- og flekksparklet. Øra Farge og Miljø AS har utført malingsarbeidet. Baderommene har flislagte vegger. Flis og skiferarbeidet er utført av Murmester Lars T Meisingset. Alle bad er levert med baderomsinnredning i hvit høyglans utførelse med heldekkende servant og blandebatteri, veggmontert wc og dusjhjørne.

Sanitær- og varmeanlegget er levert og montert av Comfort Surnadal – Surnadal Varme og Sanitær AS. I de leilighetene som har garderoberom leveres disse med hvit enfløyet skyvedør.

I all hovedsak er det montert skjult installasjon i leilighetene. I lyd/brannskilleveggene og yttervegger er anlegget delvis åpent. Jon L. Sæter AS levert og montert ventilasjonsanlegget, samt utført blikkenslagerarbeidet. Strømmålerne er plassert i hver enkelt leilighet. Belysningen er styrt av elektronisk døgn-/ukeur med astrofunksjon ut i fra soloppgang og solnedgang uten bruk av fotocelle. De elektrotekniske installasjonene er utført av Bratseth & Gikling Elektro AS.

Til hver leilighet følger egen biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller. Parkeringskjelleren har totalt 21 biloppstillingsplasser og har nedkjøring fra sør. Adkomst til leilighetene skjer via heis og trapperom. Nedkjøring holdes isfri med eget snøsmelteanlegg. Garasjeporten er motorstyr og manøvreres med fjernstyring.

Det er også et eget utomhusplan for hvert byggetrinn. Samtlige leiligheter har også termostatstyrt vannbåren varme for oppvarming av stue, kjøkken, gang og bad. Varmeanlegget brukes også til oppvarming av varmt tappevann. 


Vi gratulerer med nye leiligheter og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet.


 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no