torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Sentrumskvartalet i Gol



S
entrumskvartalet Furuheim på Gol inneholder 15 lyse og moderne leiligheter med god planløsning. Det bygges flere leilighetstyper fra 54 – 110 kvadratmeter, med heis til alle etasjer, egen carport og solrik balkong til hver leilighet.

Med sin sentrale beliggenhet i Hallingdal er Gol et naturlig knutepunkt for både nabokommunene og veifarende mellom Øst – og Vestlandet. Avstanden til Oslo er ca. 19 mil, og til Bergen ca. 30 mil. Både Bergensbanen og flere ekspressbusser har stopp i Gol. Stedet er et handelssentrum, og det finnes kjøpesenter, restauranter, kafeer, butikker, apotek, bank, postkontor, offentlige servicetilbud, bilforretninger, byggevareutsalg og møbelhus. I tillegg Gol Skisenter, Oline Spa, Tropicana Badeland ved Pers Hotell, Gol motor og fritidspark, Legesenter, Middelalderparken, Mattilsynet, Nav med mer. 

Gol byr på fantastiske naturopplevelser med Golsfjellet som et unikt utgangspunkt – året rundt. Ca. 200 kilometer med preparerte skiløyper innover fjellet, alpinanlegg ved Storefjell og Bualie, varierende fjellområder og stølsveier for fotturer, båtutleie og barnas bondegård ved oset Høyfjellshotell, mange flotte sykkelstier/veier, det er fiske og bademuligheter, 18 hulls golfbane ved Eikredammen, og motorsenter ved Fuglehaugen. 

Bo- og oppvekstmiljøet i kommunen er svært godt, og tilbyr bred dekning av både barnehager, skoler, helse- og omsorgstjenester. Det er et rikelig utvalg av kulturelle tilbud igjennom idrettslag (friidrett, treningssentre, fotball, håndball, skøyter, sykling, langrenn, skiskyting, svømming, alpint) og fritidsklubber. Det er også gode muligheter for jobb i kommunen. 

Byggets hovedbæresystem er utført i prefabrikkert plass støpt betong, samt noe stål og tre bæring. Ytterveggene er utført som isolerte klimavegger iht. siste energikrav og kledd med utvendig Møre Royal brun trepanel. Vinduer og balkongdører er levert som trevinduer/tredører, ferdigbehandlet fra fabrikk med 3-lags energiglass iht. siste energiforskrift. Svalganger og trapper er levert med plasstøpt eller prefabrikkert betongoverflate. Alle flater innvendig leveres i standard hvit farge. Generell oppvarming i leilighetene er med vannbåren gulvvarme i alle rom. Det leveres balansert ventilasjon i leilighetene
Utomhus blir det asfalterte veger/plasser, og tilsådd gressplen.

Prosjektet ferdigstilles høsten 2018. 

BYGGHERRE: Sentrumskvartalet Gol AS
TOTALENTREPRENØR: Veidekke Entreprenør AS. 

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:
 


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies